Kadın Sokak Modası 2019

Kadın Sokak Modası 2019

Bu yılın ve gelmiş geçmiş hit olan parçaları sizler için derledik. Eskiden bir kot bir tişört yeterken günümüzde öyle değil. Şimdilerde daha gösterişli parçaları sadelik çizgisi üzerinden kombinlemek gerekiyor.

Trendler

Çeşit çeşit pantolon ve etek modası var. Eskiden düşük bel ve dar paça pantolonlar moda iken günümüzde yüksek bel ve havuç kesim moda. Hatta bu parçaların üzerine kalın kalın kemerler de takılabilir.

Etek noktasında ise eskisi gibi mini etek modası sürerken bu durum revize edilmiş haldedir.  Mini etekler artık deri, nubuk ve kot formunda. Her birinin birbirinden şık kesimleri var. Hatta bu yıl moda olan diğer bir parça ise kadife etekler. Yine etek ve pantolonda da moda olan ekose parçalar. Ekose kendi içerisinde kategorize edilir ama biz bu bütüne kare çizgiler desek doğru olur.

Gömlek modasında oduncu gömlek modası devam ederken eskiye dönük 80ler parçaları da oldukça hittir. Kazak ya da bluzlarda ise Madonna yaka denilen omuzları açıkta bırakan formlar fazlaca popüler parçalardır.

Nasıl kombinlemeli

  • Nubuk ya da kadife eteklerle düz sade tişört ya da gömlek
  • Deri eteklerle kalın örme kazaklar ya fa beyaz sifon gömlekler
  • Ekose havuç kesim pantolonlarla ince örgü boğazlı kazaklar
  • Midi boy eteklerle kalın uzun kazaklar
  • Mini boy etek ya da elbiselerin içine tül örgü satarlar tercih edilebilir.

Ekose pantolon ya da etek/elbiseler tercih edilirken dikkat edilmesi  gereken nokta ekose parçalar yıldız üründür ve başka parçayı patlatmaya gerek yoktur. Diğer parçalar tek renk tercih edilmelidir.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ