2020 Kış Kıyafet Koleksiyonları

2020 Kış Kıyafet Koleksiyonları

2020 yılının kış kreasyonunda farklı parçaların birbirleri ile uyumu görülmektedir. Her tarza uygun kıyafet modellerini moda anlayışını en tepeye çıkarmaktadır. 2020 kış kıyafet koleksiyonları içerisinde her tarzı görebileceğiniz kıyafetler bulunmaktadır. Bu sezon güçlü kadın duruşu kıyafetlere yansıtılmıştır. Dik duruşlu parçaları 2020 kış kıyafet koleksiyonları arasında görebilirsiniz. Simli ve parlayan kumaş bluzlar sezonun en trend parçaları arasında yer almaktadır.
 
Bu tarz parçaların düz kumaş etek ya da pantolon ile kombinlenmesi davetlere giderken şık bir görüntü oluşturacaktır. 2020 kış kıyafet koleksiyonları içerisinde simli ve payetli, omuzları vatkalı olan ceketler oldukça moda. Güçlü kadın simgesi bu parçalar ile gösterilmektedir. Düz ve sade bir kombini simli kumaş, vatkalı ceketler ile birleştirerek şık bir hava yaratabilirsiniz. 2020 kış kıyafet koleksiyonları arasında vitrinlerde en sık görülen bu parçalar modayı tam anlamıyla yansıtmaktadır.
 
2020 Kış Kıyafet Koleksiyonunda Alt Giyim Parçaları

Bu sezon çizgili kumaş pantolonlar ve çizgili volanlı etekler 2020 kış kıyafet koleksiyonları arasında alt giyim parçalarının başında gelmektedir. Yaptığınız kombini ön plana çıkaracak olan boru paça, çizgili pantolonlar iş hayatı için doğru parça seçimi olacaktır. Volanlı, çizgili etek modelleri ise modern havayı yansıtan alt giyim kıyafetlerindendir.
 
Payet kumaş kalem etek modelleri 2020 kış kıyafet koleksiyonları içerisinde şıklığı gösteren en önemli parçalardan biridir. Payetin kendi ışıltısı ve kalem eteğin formu, moda anlayışını zirveye taşımaktadır. Özel davetler için bu payetli kalem eteği, sade bir gömlek ile kombinleyebilirsiniz. Payetin bu sezon vazgeçilmez bir detay olduğu alt giyim ürünlerinde de görülmektedir.
 
2020 Kış Üst Giyim Kıyafet Parçaları

2020 kış kıyafet parçalarında renkler daha canlı tutulmuştur. Neon gibi canlı tonları üst giyim parçalarında sıkça görebilirsiniz. Canlı renklerin yanı sıra kış aylarının vazgeçilmez rengi siyah, pek çok parçada kendini göstermektedir. Siyah vatkalı ceketler, siyah kazaklar ve gömlekler bu sezon oldukça moda. Kendinden emin duruş sergileten deri ceket ve bluz modelleri de yeni parçalar arasındadır. Beli kemerli deri ceket modelleri 2020 kıyafet koleksiyonunda vazgeçilmez bir üst giyim parçası olmaktadır.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ